TAHNIAH!!! DEKAN FEP DILANTIK SEBAGAI PEER REVIEW TEAM (PRT) OLEH PIHAK AACSB | FAKULTI EKONOMI DAN PENGURUSAN
» BERITA » TAHNIAH!!! DEKAN FEP DILANTIK SEBAGAI PEER REVIEW TEAM (PRT) OLEH PIHAK AACSB

TAHNIAH!!! DEKAN FEP DILANTIK SEBAGAI PEER REVIEW TEAM (PRT) OLEH PIHAK AACSB

Tahniah diucapkan kepada Prof. Dr. Mohd. Shahwahid Haji Othman, Dekan, Fakulti Ekonomi dan Pengurusan yang telah dilantik sebagai AACSB Peer Review Team (PRT) oleh pihak AACSB International. Pelantikan ini merupakan satu kebanggaan kepada UPM kerana pihak AACSB International hanya melantik dekan daripada Top Business School yang telah memperoleh Akreditasi AACSB sebagai PRT.

AACSB Peer Review Team (PRT) yang akan mengaudit PSG College of Technology, India pada 23-26 Mac 2014 adalah seperti berikut:

1) Tom Begley, Rensselaer Polytechnic Institute, United States
2) Mohd. Shahwahid Haji Othman, Universiti Putra Malaysia, Malaysia