PEMENANG ANUGERAH “EMERALD YOUNG RESEARCHER AWARD 2021 | SEKOLAH PERNIAGAAN DAN EKONOMI UPM
» BERITA » PEMENANG ANUGERAH “EMERALD YOUNG RESEARCHER AWARD 2021"

PEMENANG ANUGERAH “EMERALD YOUNG RESEARCHER AWARD 2021"

Dr Cheah Jun Hwa atau lebih dikenali sebagai Dr. Jacky telah dipilih sebagai pemenang Anugerah “Emerald Young Researcher Award 2021” oleh Emerald Publishing Limited East Asia & NAT (Asia).
Turut hadir untuk menyampaikan anugerah tersebut adalah Encik Wan Yat Seng selaku Vice President / Regional Manager East Asia, Puan Rozita Nordin, Regional Marketing Manager East Asia dan Encik William.
Majlis ringkas itu dihadiri oleh ahli pengurusan SPE yang juga turut membincangkan kolaborasi jangka panjang antara SPE dan Emerald Publishing bagi memperkasakan strategi pencapaian penerbitan di kalangan warga akademik SPE.

Untuk gambar lanjut.

Tarikh Input: 15/03/2022 | Kemaskini: 15/03/2022 | syazmer