Lawatan Delegasi Universitas Diponegoro, Indonesia | SEKOLAH PERNIAGAAN DAN EKONOMI UPM
» BERITA » Lawatan Delegasi Universitas Diponegoro, Indonesia

Lawatan Delegasi Universitas Diponegoro, Indonesia

.

Serdang, 6 Mac - Fakulti Ekonomi dan Pengurusan (FEP) telah menerima lawatan delegasi daripada Universitas Diponegoro, Indonesia yang diketuai oleh Dr. Suharnomo (Dekan Fakultas Ekonomi dan Bisnis) dan ahli pengurusan fakulti iaitu Dr. Amie Kusumawardhani (Timbalan Dekan Hal Ehwal Jaringan), Dr. Harjum Muharam (Ketua Jabatan Pengurusan) dan Dr. Akhmad Syakir Kurnia (Ketua Jabatan Ekonomi). Lawatan delegasi Universitas Diponegoro, Indonesia ini bertujuan untuk menjalinkan kerjasama dalam pelbagai bidang di antaranya pertukaran pelajar, pertukaran staf akademik, kerjasama dalam penyelidikan, penerbitan, seminar  dan  menjalinkan memorandum persefahaman di antara kedua-dua universiti.

Tarikh Input: 08/03/2019 | Kemaskini: 15/03/2022 | syazmer

SXFCGAB~