Deligasi Sekolah Perniagaan Dan Ekonomi (SPE) Melaksanakan Lawatan Ke Sakarya Ãœniversitesi | SEKOLAH PERNIAGAAN DAN EKONOMI UPM
» BERITA » Deligasi Sekolah Perniagaan dan Ekonomi (SPE) melaksanakan Lawatan ke Sakarya Ãœniversitesi

13 Mac 2023 - Deligasi Skolah Perniagaan dan Ekonomi (SPE) diketuai Dekan, Prof. Dr. Bany Ariffin Amin Noordin telah melaksanakan Lawatan ke Sakarya Üniversitesi pada 13 Mac 2023 dan telah mengadakan perjumpaan ringkas Bersama Timbalan Rektor iaitu Prof. Dr. Ozer Koseoglu dan Timbalan Rektor Prof. Dr. Emrah Dogan bagi membincangan cadangan kolaborasi memorandum persefahaman MoU.

Selain itu, dalam lawatan ini juga, pihak SPE telah mengadakan perbincangan bersama Dekan Sakarya Business School, Prof.Dr. Mustafa Cahit Ungan bagi Program Siswazah secara Pesisir (Offshore) yang dijangka akan dilaksanakan pada Mac 2024.

Turut diadakan perbincangan bersama Timbalan Dekan Penyelidikan Dr. Ali Ilya bagi membincangkan potensi kolaborasi dalam bidang penyelidikan.

Tarikh Input: 23/03/2023 | Kemaskini: 23/03/2023 | syazmer

SXEYGAl~